lördag 7 augusti 2010

I går visade vi den borgerliga alliansen i Sala var skåpet ska stå. Vi rödgröna vann nämligen Grillnattas valkamp. Tävlingen bestod av tre grenar: skidskytte, backhoppning och häcklöpning. Skidskyttet visade sig inte vara vår cup of tea så den grenen tog de borgerliga hem. Det gick ut på att med ett luftgevär skjuta så hög poäng som möjligt mot en skjuttavla placerad mellan ett par upprättstående skidor.

Däremot kom vi starkt tillbaka i backhoppningsgrenen, där två deltagare i vardera laget fick hoppa en viss sträcka i Arlas mjölkback. Efter två grenar var ställningen således 1-1. Den sista och avgörande grenen var en häcklöpningsstafett där vi alla skulle springa en kortare sträcka med en ca 10 kg tung häckväxt i famnen.

Spänningen var olidlig ända in i det sista, men när vår sista deltagare sprang iväg ledde vi med en linjals försprång och det avståndet höll vi ända in i målgången.

VI VANN ALLTSÅ! Och detta, mina vänner, är förstås bara början på det som komma skall. Den rödgröna laganda som vi uppvisade i går kommer att vara samma goda laganda som leder oss till en valvinst - inte bara i Sala utan i hela länet och i hela landet.

Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar